X

Login

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Inschrijven

Selecteer een abonnement

We hebben de volgende product lidmaatschappen klaar staan op onze site. Om je aan te melden, klik eenvoudig op de Inschrijven knop en vul de rest van het aanmeldformulier in.

Golfers Magazine
Nu onbeperkt golflessen kijken zolang je wilt voor €12,50! Ben je gek op golf? En wil je je spel verbeteren? Bekijk dan de Play Like a Pro golflessen. Nederlandse spelers en speelsters met ervaring op de Tour, zoals Inder van Weerelt, Jurrian van der Vaart, Wil Besseling, Marjet van der Graaff en Kyra van Leeuwen leggen je slag voor slag uit hoe je je golfspel kan verbeteren. De video’s duren ongeveer 1 minuut en bevatten meestal uitleg en een oefening. De Play Like a Pro video’s worden in Golfers Magazine gebruikt als extra instructie. Maandelijks laten we een video zien via ons YouTube kanaal in het golfmagazine. Naast golflessen hebben we ook mentale tips van Floris Vos en golfyoga en golffitness met Liesbeth Pauwels. Om toegang te krijgen tot de video’s heb je een abonnement nodig. Je betaalt nu tijdelijk eenmalig €12,50 en je krijgt de rest van jouw golfleven toegang tot onze video’s.
Eenmalig €12,50 Inschrijven
Golfswing
Wordt nu lid voor slechts €12,50 en bekijk je hele golfleven onze video’s! Deze actie is tijdelijk.  
Eenmalig €12,50 Inschrijven
GVB halen
Wordt nu lid voor slechts €12,50 en bekijk je hele golfleven onze video’s! Deze actie is tijdelijk.
Eenmalig €12,50 Inschrijven
Onbeperkt Lidmaatschap
Speciale actie! Betaal nu eenmalig €12,50 en krijg de rest van jouw golfleven toegang tot onze golflessen. Zonder beperking meer dan 100 golfvideo’s bekijken van Nederlandse golfpro’s. Hoe snel verbeter jij je handicap?
Eenmalig €12,50 Inschrijven
Lidmaatschap 1 maand
Je krijgt 1 maand onbeperkt toegang tot alle video’s op de site. Na 1 maand stopt je lidmaatschap automatisch. Je krijgt bij een maandabonnement geen Play Like a Pro Card.
€ 9,95 per maand betalen Inschrijven

Word nu lid voor 1 euro per maand!

Play Like a Pro verzorgt online golflessen. Goflprofessionals met ervaring op de Europese Tour geven je tips en oefeningen om jouw handicap te verlagen, je GVB halen of meer vertrouwen in de baan te krijgen.

Het lidmaatschap

We werken met een lifetime lidmaatschap of één maand lidmaatschap. Betalen kan per iDeal of credit card.

Het lifetime lidmaatschap is tijdelijk in prijs verlaagd. Je betaalt eenmalig €12,50 in plaats van €45,- om toegang te krijgen tot onze video’s.

Onze pro’s

De golflessen worden gegeven door Inder van Weerelt, Jurrian van der Vaart, Wil Besseling, Kyra van Leeuwen, Marjet van der Graaff en Dewi Claire Schreefel. Floris Vos is onze specialist op het mentale aspect van golf. Liesbeth Pauwels zorgt voor golffitness en golfyoga.
Naast golflessen geven we ook fitnesslessen en doen we aan blessure preventie met een golffysio.
Ons archief heeft Nederlandse video’s over bunkerspel, putten, drives, fairwayslagen, ijzerslagen, etc.

Meer informatie? Mail ons gerust op info@playlikeapro.nl!

 

ideal visa mastercard